Revista People l-a desemnat pe Chris Evans, actorul din „Captain America”, drept cel mai sexy bărbat în viaţă pentru 2022
Monden 8 noiembrie 2022, 20:22 | 1206

Revista People l-a desemnat pe Chris Evans, actorul din filmul „Captain America”, drept cel mai sexy bărbat în viaţă pentru anul 2022. Evans are 41 de ani și se alătură altor vedete masculine, precum Idris Elba, George Clooney şi Bradley Cooper, care au primit un titlul similar în trecut.

CHRIS EVANS actor: "Sunt Chris Evans și ne aflăm la ședință de fotografiere a celui mai sexy bărbat în viață a revistei People. Aparent, este vorba despre mine. Potrivit mamei mele..."

Chris Evans, originar din Boston, este burlac. Starul a declarat că percepe titlul ”cel mai sexy bărbat” ca o formă ciudată de laudă umilă.

CHRIS EVANS actor: "Ce mi-a trecut prin minte e că mama mea va fi atât de fericită. Este mândră de tot ceea ce fac, dar asta este ceva cu care se poate lăuda cu adevărat. Acest titlu este ceva de care îmi voi aminti când voi deveni bătrân."

Popularitatea lui Chris Evans a crescut de-a lungul anilor, de la rolul dintr-unul dintre primele sale seriale de televiziune, ”Opposite Sex”, în 2000, la interpretarea lui Steve Rogers din filmul Captain America. În pofida numeroaselor distincţii primite la Hollywood, starul din „Gray Man” are aspiraţii şi în afara actoriei, printre acestea numărându-se căsătoria şi paternitatea.

Amintim că în 2021, revista People a oferit titlul de cel mai sexy bărbat în viaţă actorului Paul Rudd, colegul lui Evans în universul cinematografic Marvel.

Opinia ta contează. Comentează!