Natalia Chirilov tanăra din Criuleni care a murit după ce a născut prematur fiind infectată cu COVID

Natalia Chirilov tanăra din Criuleni care a murit după ce a născut prematur fiind infectată cu COVID nu suferea de alte boli, iar sarcina era fără probleme. Informațiile au fost oferite de medicii de la Policlinica Ministerului de Interne, pentru postul nostru de TV. Specialiștii ne-au declarat că polițista avea 38 de ani și era însărcinată în luna a șaptea cu al treilea copil. La 26 august 2020 Natalia a fost petrecută pe ultimul drum, iar conducerea IGP a acordat familiei medalia post mortem.

Pe 22 iulie 2020, Natalia Chirilov s-a adresat medicului de familie de la Policlinica Minsiterului de Interne. Totul a început cu tuse și cu o ușoară durere de gat. Medicii afirmă că Natalia s-a infectat cu COVID-19 în primele zile ale concediului de maternitate.

În biroul de triaj, pacienta a fost examinată minuțios de către mai mulți specialiști.

La scurt timp, Natalia Chirilov a fost internată la o maternitate din capitală. Specialiștii au testat-o, iar rezulatul a fost COVID-19 pozitiv. Din cauza complicațiilor a fost transferată la Spitalul Clinic Republican, unde medicii au decis salvarea copilului prin naștere cezariană.

Cele cateva săptamani de spitalizare au fost o adevărată luptă pentru fiecare gură de oxigen. De patru ori a fost conectată la aparatele de respirație asistată. Prima oară s-a întâmplat în timpul operației de cezariană. Medicii au făcut aproape imposibilul pentru a-i salva băiețelul, care s-a născut prematur, la 31 de săptămâni.

Medicii îi îndeamnă pe toți, dar mai ales pe femeile gravide să creadă în existența virusului și să respecte măsurile de protecție.

Natalia Chirilov s-a stins din viața la 24 august 2020. Avea doar 38 de ani.

Opinia ta contează. Comentează!