Meteo, 12 Februarie
Meteo 12 februarie 2024, 20:26 | 320

Prezentat de Felicia Jenunchi

În aceasta saptamana temperaturile vor scadea treptat, se vor inregistra maxime de pana la plus 3 grade in nordul tarii in a doua parte a saptamanii. Maine, 13 februarie, temperaturile vor oscila intre plus 8 si plus 13 grade, pe timp de noapte termometrele vor indica minime de pana la plus 5 grade in nordul tarii. Va ploua slab in localitatile nordice, in cele centrale si de sud se preveder cer noros, fara precipitatii. In capitala se vor inregistra plus 11 grade, plus 8 grade vor fi noaptea.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 13 grade se vor inregistra la Bucuresti si va fi innorat. 12 grade vor fi in termometre la Constanta si Craiova. Meteorologii anunta ploi slabe la Cluj, Timisoara si Brasov.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 18 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 16 la Madrid. Va ploua la Londra, cu maxime de pana la plus 12 grade. Se prevede cer noros la Paris si Amsterdam, cu temperaturi de pana la plus 11 si plus 9 grade. Insorit va fi la Roma. Plus 9 grade se vor inregistra la Viena, plus 7 la Berlin. Meteorologii anunta cer noros la Kiev. Iar la Atena vor fi furtuni insotite de dscarcari electrice.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie