Patrula Jurnal TV, 21 August

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Igor Dodon a mai primit 30 de zile de arest la domiciliu. Judecătorii au admis cererea de prelungire a mandatului de arest înaintată de procurorii anticorupție împotriva fostului șef de stat. Și astăzi, la judecătorie, Dodon a fost huiduit de mai mulți cetățeni.

Fostul primar de Chișinău, Silvia Radu, este vizată într-un dosar de spălare a peste 2 milioane de euro. Ea apare alături de trei angajați ai Autorității Aeronautice Civile, unul dintre care a fost reținut la finalul perchezițiilor efectuate luni de procurorii anticorupție. Este vorba de fostul director al autorității, Eugeniu Coștei. În după amiaza zilei, Silvia Radu a scris pe rețelele sociale că nu are nicio legătură cu tranzacțiile despre care se vorbește în dosar. Radu mai spune că nu a semnat contracte și nu a primit plăți.

Un tânăr de 26 de ani, cetățean al Republicii Moldova, a decedat după ce a dezvoltat malarie. Potrivit unui comunicat emis de Agenția Națională pentru Sănătate Publică, victima a revenit recent din Africa de Vest, unde era angajat al unei companii de construcții. El s-a aflat în Benin fără a administra tratamentul specific. Ancheta epidemiologică arată că primele semne de boală au apărut pe 6 august.

Opinia ta contează. Comentează!