Jurnalul orei 19, 30 Martie
Jurnalul orei 19:00 29 martie 2023, 19:54 | 805

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Pachetul de legi care vizează activitatea Serviciului de Informații și Securitate a fost avizat de Guvern. Printre inovațiile introduse în activitatea SIS am putea vedea dreptul ofițerului de informații de a deține dublă cetățenie. Modificarea a stârnit nemulțumirea bașcanului de la Comrat.

La un pas de nenorocire. O femeie cu un copil de trei ani în brațe a fost prinsă între ușile unui troleibuz. Victima avea un rucsac în spate, iar șoferul a pornit înainte ca aceasta să coboare definitiv.

Prima ședință de judecată în cazul Marcelei Paladi, victima accidentului rutier de pe viaduct, a fost întreruptă și reprogramată pentru ziua de mâine. La ședința preliminară s-a prezentat și șoferul automobilului implicat în groaznicul accident, care a lăsat-o pe Marcela fără picioare.

Regele Marii Britanii, Charles al III-lea, și soția lui, Camilla, au ajuns astăzi în Germania pentru prima vizită în străinătate în calitate de monarh al Regatului Unit. Vizita este văzută ca un gest cu o încărcătură simbolică deosebită după Brexit.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie