Jurnalul Sportiv, 27 Octombrie
Sport 27 octombrie 2021, 20:36 | 667

Lucas Hernandez a scăpat de închisoare, în urma unei decizii luate de o instanţă spaniolă. Acum două săptămâni, un tribunal din Madrid l-a condamnat pe fundașul lui Bayern Munich la şase luni de închisoare cu executare, pentru nerespectarea unui ordin de restricţie emis în anul 2017, după un conflict violent al fotbalistului cu prietena sa. Sentința a fost suspendată astăzi, a anunțat Marca. Lucas Hernandez va ajunge la închisoare doar dacă va comite o altă infracțiune în următorii patru ani. În plus, instanța din Madrid a decis că fotbalistul francez trebuie să achite o amendă penală în valoare de 96.000 de euro. În februarie 2017, Lucas Hernandez, pe atunci la Atletico Madrid, şi fosta sa prietenă, judecaţi pentru o altercaţie nocturnă, au fost condamnaţi la câte 31 de zile de muncă în folosul comunităţii şi la interdicţia de a se apropia la mai puţin de 500 de metri unul de celălalt timp de şase luni. Ulterior, fotbalistul a încălcat acest ordin alegându-se cu noi plângeri penale.

Isco are bagajele făcute și o va părăsi pe Real Madrid în această iarnă, după mai bine de 8 ani. Presa italiană scrie că AC Milan vrea să anunțe sosirea lui Isco pe San Siro la începutul lunii ianuarie. Mijlocașul e unul dintre preferații lui Stefano Pioli, iar rossonerii au încercat să perfecteze transferul și în vară, fără succes, însă. Isco a decis atunci să încerce să-și recâștige locul în primul 11 al Realului, însă acum a ajuns la capătul răbdării și e decis să plece. Negocierile dintre AC Milan și Real Madrid au început în urmă cu câteva săptămâni, iar cele două părți au ajuns la un acord pentru un transfer în iarnă. Isco va intra în iarnă în ultimele 6 luni de contract cu Real Madrid, astfel că suma pe care va trebui să o achite AC Milan va fi una simbolică.

Două meciuri de cinci stele s-au jucat în optimile Cupei Angliei. Arsenal a trecut mai departe după 2-0 pe teren propriu cu Leeds. Tunarii au deschis scorul în minutul 55, după ce Chambers a reușit să înscrie cu capul chiar la prima atingere de balon. Paisprezece minute mai târziu, Nketiah a profitat de greșeala unui adversar, a saltat superb balonul peste portarul advers, iar apoi a marcat în poarta goală. Nketiah a profitat de greșeala unui adversar, a saltat superb balonul peste portarul advers, iar apoi a marcat cu poarta goală. Chelsea a profitat și ea de avantajul de a juca acasă și a eliminat-o pe Southampton, după 1-1 în timpul regulamentar și 4-3 la loviturile de departajare. Havertz a marcat cu capul pe finalul primei reprize, după un corner executat perfect de Ziyech. Southampton a egalat în minutul 47. Walker-Peters a șutat în forță, Kepa a reușit să respingă, dar Adams a urmărit faza și a îndeplinit formalitatea. Câștigătoarea s-a decis la loviturile de departajare. James a transformat lovitura decisivă de la punctul cu var și Chelsea merge în sferturi, după 4-3 la loviturile de departajare.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie