Reacțiile partidelor după scrutin
Politic 25 februarie 2019, 19:56 | 4016

Partidul Socialiștilor nu exclude posibilitatea unor alegeri anticipate, iar Partidul Democrat este gata să înceapă negocierile. Urmăriți în continuare reacțiile liderilor mai multor partide, dar și a șefului statului, în urma scrutinului parlamentar de ieri.

Și președintele Partidului Democrat a susținut un briefing. Vladimir Plahotniuc a declarat că formațiunea sa este pregătită să înceapă negocierile pentru a crea o majoritate parlamentară chiar în zilele următoare.

Când jurnaliștii au vrut să pună întrebări, Plahotniuc s-a îndreptat spre ieșire și a fost inclusă muzică de fundal. Și liderul Partidului Șor a organizat un eveniment, în cadrul căruia s-a referit la rezultatele alegerilor.

Nici Ilan Șor nu a răspuns la întrebările presei, declarând că o va face altă dată. La un eveniment similar a luat cuvântul și președintele Partidului Liberal.

Iar șeful statului a participat la un briefing în care a exprimat punctul de vedere al Președinției despre acest scrutin.

Igor Dodon a mai declarat că este disponibil să convoace ședința Parlamentului mai devreme, în caz că partidele vor dori acest lucru, fiind disponibil ca după finalizarea tuturor procedurilor legale, să aibă întrevederi cu liderii formațiunilor care au trecut pragul electoral.

Nici șeful statului nu a acceptat întrebări.

Opinia ta contează. Comentează!