Meteo, 16 Ianuarie
Meteo 16 ianuarie 2023, 20:26 | 400

Prezentat de Felicia Jenunchi

Săptămâna aceasta vremea se incalzeste incet, sunt asteptate maxime de pana la 5 grade Ceslius. Maine, 17 ianuarie, maximele nu vor depasi 12 grade cu plus. Cerul va fi noros in toate localitatile si nu sunt prognozate precipitatii. Regiunea de nord a republicii este caracterizata de maxime de pana la 7-8 grade, in sud va fi cu 4-5 grade mai cald, respectiv se vor inregistra plus 11 plus 12 grade. Pe timp de noapte minimile vor oscila intre plus un grad si plus 6. In capitala se vor atesta plus 10 grade, iar vantul va sufla din sud-est cu pana la 18 km la ora.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 13 grade se va inregistra la Bucuresti si Timisoara, unde sunt anuntate averse sporadice si ploi. Plus 9 grade se vor atesta in orasele Iasi, Cluj si Brasov. Va ploua la Craiova cu plus 11 grade.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 15 grade se vor inregistra la Lisabona, la Madrid plus 10. Se prevede cer variabil la Londra si Amsterdam,. cu maxime de plus 3 si respetiv plus 4 grade. Precipitatii sub forma de ploaie si zapada sunt asteptate la Paris. Plus 14 grade se vor atesta la Roma. La Viena vor fi plus 7, la Berlin plus 5 si sunt prognozate averse. La Varsovia va fi innorat. Precipitatii sunt anuntate la Kiev. 18 garde vor fi la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie