Meteo, 22 Februarie
Meteo 22 februarie 2023, 21:41 | 315

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi maximele se vor incadra intre plus 5 si plus 10 grade, noaptea se vor inregistra minime de pana la plus 1 grad. Se prevede cer noros in toate localitatile, fara precipitatii. Plus 8 grade Celsius se vor atesta la Chisinau, noaptea vor fi plus 3, vantul va sufla din sud-est cu pana la 9 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele se vor situa intre plus 5 si plus 8 grade, iar minimile vor indica plus unu, plus 3 grade Celsius. La Cahul si Comrat se vor inregistra plus 10 grade, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 5 grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 10 grade se vor inregistra la Bucuresti, va fi innorat. In mare parte innorat va fi joi la Iasi, cu maxime de plus 6, cu un grad mai cald va fi la Constanta, Innorat va fi la Cluj, Timisoara, Brasov si Craiova.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. Plus 14 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 9 la Madrid. Averse sporadice sunt prognozate la Londra si la Paris cu maxime de pana la 9 grade. Se prevede cer variabil la Amsterdam si plus 8 grade. Maxime de plus 17 grade se vor inregistra la Roma, va fi partial innorat. Precipitatii sunt prognozate la Berlin. Innorat va fi la Viena. Plus 18 grade se vor atesta la Atena. Minus un grad anunta meteorlogii pentru Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie