Jurnalul orei 17, 16 Decembrie
Jurnalul orei 17:00 16 decembrie 2022, 18:01 | 957

Prezentat de Eugenia Apostu

Numărul persoanelor care se adresează la medic cu viroza respiratorie a crescut brusc. Cei mai afectați sunt copiii - circa 70 la sută din numărul total. Medicii insistă ca părinții să ceară ajutor specializat imediat ce observă primele simptome și să evite tratamentul la domiciliu. Echipa noastră de filmare a fost astăzi la Asociaţia Medicală Teritorială Buiucani.

Timpul de așteptare a unei intervenții chirurgicale la Institutul Oncologic s-a redus în jumătate, datorită modernizării. Sala de operație a fost dotată cu echipament nou, în valoare de 97 de mii de dolari. Donația a venit de la Fondul ONU pentru Populație, după o examinare a necesităților urgente, pe care le are instituția.

Două persoane au murit și alte cinci au fost rănite, inclusiv doi copii, după ce o rachetă a lovit astăzi o clădire rezidențială din orașul Krivoi Rog, a declarat șeful regiunii Dnipro. Sirenele antiaeriene au sunat vineri în toate regiunile Ucrainei. Rușii au lansat un atac cu cel puţin 70 de rachete asupra mai multor oraşe, au informat surse oficiale de la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie