Jurnalul orei 19, 30 Martie
Jurnalul orei 19:00 30 martie 2022, 23:14 | 1179

Prezentat de Vasile Luchianu

Cele mai importante titluri ale ediției:

Nici amenzile, nici apelul disperat al salvatorilor nu-i convinge pe cei rău intenționați să înceteze să mai dea foc vegetației. Astăzi a fost pârjolit un câmp de la intersecția bulevardului Traian cu strada Grenoble din capitală. La fața locului luptă cu flăcările șapte echipe de pompieri.

Anunțul făcut ieri de ruși, după negocierile de la Istanbul, precum că își vor retrage militarii din regiunea Kiev și vor reduce amploarea atacurilor, pentru a da o șansă negocierilor, pare un truc menit să slăbească vigilența armatei ucrainene. În realitate, rușii au atacat și mai dur noaptea trecută Kievul și orașul Cernigov.

A trecut prin zece intervenții chirurgicale, iar astăzi a fost externat. Vorbim de agricultorul care, în noiembrie 2021, a fost accidentat de o combină de prelucrare a porumbului. A fost salvat de o echipă de medici care a luptat pentru el ore în șir în sala de operații.

Igor Grosu se pare că este cel mai păzit demnitar de stat de la noi. Acesta a mers într-o vizită de lucru la Sângerei, însoțit de nouă bodyguarzi, patru mașini de poliție și opt polițiști din cadrul inspectoratului local.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie