Jurnalul orei 17, 26 Ianuarie
Jurnalul orei 17:00 26 ianuarie 2022, 18:34 | 1071

Prezentat de Vasile Luchianu

Tariful la gazele naturale pentru primii 150 de metri cubi consumați nu se va schimba în februarie și martie în cazul consumatorilor casnici, indiferent ce decizie va lua ANRE în raport cu solicitarea de majorare a tarifului transmisă recent de MoldovaGaz. Despre aceasta a anunțat premierul Natalia Gavrilița la ședința Guvernului.

Mitropolia Moldovei a reacționat la apelul public de ieri al deputatului PAS Oazu Nantoi în care i-a cerut mitropolitului Moldovei să ia atitudine creștinească față de riscul redeclanșării unui război în Ucraina. Nantoi i-a reamintit, cu această ocazie, mitropolitului că, în calitate de cetățean al Rusiei, a primit, de la Vladimir Putin „Ordinul Prieteniei”.

Managerii de spital sunt rugați să păstreze în clădiri o temperatură de 19 grade, cel mult, și să deconecteze apa caldă. Recomandarea vine din partea Ministerului Sănătății în contextul crizei energetice. Unii directori de spital ne-au declarat că vor face întocmai, dar alții afirmă că aceste lucruri sunt imposibile.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie