Jurnalul orei 17, 6 Iulie
Jurnalul orei 17:00 6 iulie 2021, 19:28 | 1126

Prezentat de Vasile Luchianu

Incendiu pe o stradă din capitală. Două mașini au luat foc chiar în mijlocul drumului. S-a întâmplat astăzi, în jurul orei 11:00, pe strada Mitropolit Dosoftei. Pompierii au intervenit de urgență și au reușit să stingă flăcările. Potrivit informațiilor preliminare, incendiul ar fi izbucnit urmare a unui scurt circuit la una dintre mașini.

Au mai rămas doar 5 zile până la alegerile parlamentare anticipate, dar Comisia Electorală Centrală așa și nu a aprobat vreun act ce ar reglementa sau interzice aducerea organizată a alegătorilor din regiunea transnistreană la vot. Asta în condițiile în care un precedent în acest sens există - la scrutinul prezidențial din toamna trecută, autoritatea electorală a emis o astfel de decizie. Reprezentanții opoziției parlamentare spun că cei care controlează încă guvernarea pregătesc terenul pentru cumpărarea masivă a voturilor din stânga Nistrului.

Finul lui Vladimir Plahotniuc, Dorin Damir, ar fi fost plasat ieri, imediat după reținere, în izolatorul Inspectoratului de Poliție Anenii Noi, scrie presa de la Chișinău. Procurorii nu confirmă, dar nici nu infirmă acest lucru.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie