Meteo, 12 Mai
Meteo 12 mai 2023, 21:14 | 535

Prezentat de Felicia Jenunchi

Sambata, 13 mai, maximele termice se vor situa intre plus 17 si plus 22 de grade Celsius, meteorologii anunta cer variabil in toate localitatile republicii, fara precipitatii. Plus 20 de grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 8 grade, iar vantul va sufla din sud-est cu pana la 9 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra maxime de pana la plus 18 grade, noaptea minimele se vor situa intre plus 4 si plus 6 grade. In cele sudice temperatura aerului nu va depasi plus 22 de grade Celsius, vor fi plus 8, plus 9 grade noaptea.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 20 grade se vor inregistra la București si la Timisoara. In orasele Iasi si Craiova se vor atesta plus 19 grade, va fi noros la Iasi si partial noros la Craiova. Averse sunt prognozate la Cluj si la Timisoara.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 24 de grade vor fi la Lisabona, plus 21 la Madrid. Se prevede cer variabil la Londra, cu plus 19. La Paris sunt asteptate furtuni insotite de descarcari electrice, iar la Amsterdam averse. Precipitatii sunt prognozate la Roma si la Viena. Partial innorat va fi la Berlin. Plus 22 de grade se vor atesta la Varsovia. La Kiev se prevede cer variabil. 23 de grade se vor inregistra Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie