StarNet oferă instrumente digitale pentru școlile din Moldova
Advertorial 7 iunie 2021, 15:59 | 1167

Elevii și studenții pot dobândi mai multă autonomie și mai bune rezultate prin... colaborarea online. De acest lucru sunt convinși și companiile StarNet, împreună cu alți parteneri publici și privați, care au semnat un Memorandum. Semnatarii și-au propus să susțină un ecosistem educațional digital, prin asigurarea tehnologiilor necesare și a conectivității la internet de mare viteză pentru 300 de școli.

Conform sondajelor, peste 16 mii de elevi și peste 200 de cadre didactice din țară NU dețin acces la internet. Progresul înregistrat în privința integrării tehnologiei în educație continuă să fie mic, chiar și în contextul pandemiei. StarNet și-a propus să schimbe lucrurile și va oferi conexiune la internet pe un termen de 5 ani.

Digitalizarea învățământului este accelerată de progresul rapid al noilor tehnologii.

Fondatorul sn Alexandru Machedon si-a lansat compania pe piata telecomunicatiilor in 2003, iar pe parcursul celor 18 ani de activitate a sustinut si stimulat tinerii ambitiosi prin diverse proiecte educationale, printre care se numara programul "noi apreciem inteligenta", programul national de robotica si scoala informala de IT academy+moldova.

Opinia ta contează. Comentează!