Meteo, 19 Octombrie
Meteo 19 octombrie 2022, 20:40 | 774

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi temperaturile vor scadea semnificativ, maximele se vor incadra intre 8 si 13 grade, noaptea se vor inregistra minime de 2-3 grade. Se prevede cer noros in toate localitatile si nu sunt prognozate precipitatii. 11 grade se vor atesta la Chisinau, noaptea vor fi 5 grade, vantul va sufla din nord-vest cu 3 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele se vor situa intre 8 si 9 grade, iar minimile intre 2 si 3 grade. La Cahul si Comrat se vor inregistra cate 13 grade, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 7 grade Celsius.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. 15 grade se vor inregistra la Bucuresti si la Timisoara. 12 grade vor fi la Brasov, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la minus un grad. Insorit va fi la Cluj si Timisoara.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. 20 de grade se vor inregistra la Lisabona, 21 la Madrid. Precipitatii sunt prognozate pentru orasele Londra, Paris si Amsterdam, cu maxime de 19, 22, 16 grade. Insorit va fi la Roma, maximele nu vor depasi 26 de grade. 13 grade se vor atesta la Berlin. Partial innorat va fi la Viena. 11 grade vor fi la Varsovia, se prevede cer variabil. Partial innorat va fi la Ankara. Precipitatii sunt prognozate la Kiev. Insorit va fi la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie