Jurnalul orei 19, 17 August
Jurnalul orei 19:00 17 august 2022, 21:18 | 914

Prezentat de Vasile Luchianu

Cele mai importante titluri ale ediției:

Poliția a reținut trei suspecți în cazul violului de ieri a unei adolescente de 14 ani la Sângerei. Victima a formulat mai multe versiuni despre cele întâmplate.

Guvernul taie din poftele șefului de la Moldovagaz. După ce ne-a impus tarife de 23 de lei pentru un metru cub de gaze, Vadim Ceban a cerut un nou ajutor de stat din partea Guvernului. Ce i-a răspuns vicepremierul Andrei Spânu.

În așteptarea lemnelor la preț de stat promise de Guvern, oamenii au început să-și taie copacii de pe lângă case ca să aibă cu ce se încălzi la iarnă. O echipă Jurnal TV a mers prin satele Moldovei să vadă cum se pregătesc cetățenii de iarna grea prognozată de guvernanți.

Moldova nu este amenințată de foamete, dar unele produse ar putea fi atât de scumpe încât populația nu și le va permite. Populația săracă ar putea fi nevoită să-și schimbe regimul alimentar și să consume produse ieftine, mai puțin sănătoase. Avertismentul vine din partea reprezentantului Organizației pentru Alimentație și Agricultură a ONU în Moldova. Urmează detaliile.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie