Jurnalul orei 19, 11 Februarie
Jurnalul orei 19:00 11 februarie 2022, 20:31 | 1964

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Ședința comună de astăzi a guvernelor de la Chișinău și București s-a încheiat cu rezultate consistente. De la simbolism și slogane despre unire se trece la proiecte concrete de infrastructură, care au menirea să simplifice cooperarea și legăturile dintre oamenii de malurile Prutului.

Noul șef al Centrului Național Anticorupție, Iulian Rusu, a depistat dispozitive de spionaj montate în biroul său de serviciu. În spațiul public apărut nume de angajați CNA care le-ar fi instalat.

Autoritatea de reglementare în energetică, cea care ne stabilește în ultima vreme tarife sufocante la agenții energetici și carburanți, achită anual pentru sediul de lux pe care îl închiriază câte 7 milioane de lei unui privat. Asta în timp ce multe instituții guvernamentale au spații imense nevalorificate.

Rata inflației a ajuns la un nou nivel record, în Republica Moldova. Față de ianuarie 2021, viața în Moldova s-a scumpit cu 16,5 la sută. Prognoza inflației pentru tot anul 2022 a fost depășită în prima lună a acestui an.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie