Monitorizarea pacienților post Covid-19

SarS-CoV2, cel responsabil de pandemie și care a îngenuncheat o lume întreagă, deși este un virus care se transmite pe cale respiratorie, prin picături, strănut, tuse, contact cu suprafețele contaminate deja de virus, el, de fapt, este un virus care afectează calitatea sângelui. Și așa cum fiecare orice organ are nevoie de sânge pentru a-și îndeplini funcția corect, Covid-19 afectează, de fapt, tot organismul. Și chiar dacă vi se pare că ați trecut lejer prin boală și nu ați simțit mare disconfort, recomand să vă verificați complet starea de sănătate. Nemaivorbind de acele situații când aveți maladii concomitente și ați suportat o formă de boală nu tocmai ușoară.

La InVitro Diagnostics, fiecare pacient este abordat individual, în funcție de starea de sănătate pe care o are, iar testele și investigațiile recomandate de medic – sunt exact ceea de ce are nevoie acesta. Din echipa medicală fac parte mai mulți specialiști, care, prin analizele recomandate, evaluează funcția fiecărui organ: rinichi, ficat, plămâni, inimă, vase de sânge. La fel, post-infectare COVID este esențială verificarea mai multor organe.

NU doar Infecția COVID-19 lasă consecințe în corp, dar și tratamentele urmate fie la domiciliu, fie în condiții de spital. În general, persoanele spitalizate în urma complicațiilor moderate și severe provocate de COVID au nevoie de atenție sporită și grijă din partea medicilor multe luni post-boală. Invitro Diagnostics vă pune la dispoziție 2 pachete medicale de evaluare complexă a sănătății post-COVID, avantajoase pentru oricare din aceste situații.

Aceste pachete medicale sunt perfecte a fi realizate și de femeile însărcinate.

Descoperă pachetele de investigații medicale și analize de laborator, concepute special pentru monitorizarea stării de sănătate post COVID-19 pe www.invitro.md sau la numărul de telefon 022 903 999.

Opinia ta contează. Comentează!