Jurnalul orei 17, 29 Iulie
Jurnalul orei 17:00 29 iulie 2022, 17:41 | 1263

Prezentat de Eugenia Apostu

Decizia judecătoarei Elena Ungureanu de la Judecătoria Chișinău în privința administratorului Jurnal TV, Val Butnaru, este o rușine pentru întregul sistemul judecătoresc și demonstrează că este încă mult de lucru în domeniul justiției. Este reacția deputatului PAS, Dumitru Alaiba, la decizia de marți a instanței.

Procurorii anticorupție au efectuat astăzi percheziții la mai multe adrese în legătură cu un dosar penal în care figurează persoane care au deținut funcții de demnitate publică la MAI și un fost șef al Agenției Rezerve Materiale. Dosarul penal a fost pornit pentru abuz în serviciu, iar potrivit surselor Jurnal TV, vizat ar fi și fostul ministru de Interne, Pavel Voicu. Acesta are telefonul deconectat.

Vremea uscată din această vară lovește dur și în efectivul de animale din Republica Moldova. Seceta și prețul mic al laptelui ia făcut pe gospodari să-și vândă bovinele de pe lângă casă. În satul Baccialia din Căușeni erau pe vremuri peste cinci sute vaci. Acum numărul lor abia dacă ajunge la o sută. Seceta a uscat imașurile, iar cornutele vin seara acasă flămânde.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie