Jurnalul Sportiv, 23 Noiembrie
Sport 23 noiembrie 2021, 20:49 | 996

Nicolae Juravschi a fost reales pentru un nou mandat la funcția de președinte al Comitetului Național Olimpic și Sportiv. Juravschi a primit 118 voturi, iar contracandidatul acestuia, Ivan Gheorghiu a primit 32 de voturi. Nicolae Juravschi s-a arătat mulțumit de ce a făcut până acum și ar vrea să continue proiectele aflate în derulare. Ivan Gheorghiu a trasat drept obiectiv principal crearea unei baze moderne de antrenament pentru olimpici. Nicolae Juravschi se află 20 de ani la cârma forului olimpic al Republicii Moldova.

Real se confruntă cu probleme de efectiv înaintea meciului de mâine cu Sheriff din Liga Campionilor. Carlo Ancelotti a inclus 23 de jucători în lot, iar printre aceștea nu se regăsesc Garteh Bale, Eden Hazard, Dani Seballos și Fede Valverde. Meciul de mâine de la Tiraspol va fi arbitrat de o brigadă din Polonia, la centru cu Simon Marcinjak. Sheriff își poate garanta miercuri cel puțin primăvara Europa League. Indiferent de rezultatul de la Tiraspol, ”viespile” au nevoie ca Inter să nu piardă acasă cu Șahtior.

FIFA a anunțat candidații pentru premiile care vor fi acordate la gala The Best 2021, în data de 17 ianuarie 2022. 11 jucători vor lupta pentru trofeul de cel mai bun fotbalist al anului 2021. Anul trecut, premiul a fost câștigat de Robert Lewandowski. Atacantul lui Bayern Munchen a obținut 52 de puncte și i-a devansat pe Cristiano Ronaldo și Lionel Messi.

Incidentele de la meciul Lyon - Marseille, din etapa a 14-a, au lăsat urme. Potrivit publicației RMC Sport, Dimitri Payet, care a fost lovit în cap cu o sticlă, nu a putut să facă antrenament. Mijlocașul lui Marseille s-a programat pentru un consult de specialitate, care vor evalua atât starea lui fizică, dat și pe cea psihică. Derby-ul dintre Olympique Lyon și Olympique Marseille a fost oprit în minutul 5, apoi a fost abandonat, după ce Dimitri Payet, mijlocașul oaspeților, a fost lovit cu o sticlă aruncată din tribune.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie