Image-Description
Reacţia lui Donald Trump când a fost întrebat despre rolul din „Singur acasă” (VIDEO)
Externe 26 decembrie 2019, 10:59 | 4088

Cu mult înainte de a se instala la Casa Albă, Donald Trump a avut o scurtă apariţie în popularul film „Home Alone 2: Lost in New York”/„Singur acasă 2 - Pierdut în New York” (1992), descrisă de preşedinte drept „o onoare”, relatează AFP.

Donald Trump a vorbit în ajun cu membri ai armatei, iar unul dintre aceştia l-a întrebat despre apariţia în celebrul film de Crăciun. "Să zicem că eram ceva mai tânăr ... S-a dovedit a fi un mare succes, evident. Este un clasic de Crăciun, unul dintre cele mai mari", a declarat Trump, care tocmai a achiziţionat Hotelul Plaza din New York, locul unde au avut loc mai multe scene ale filmului din 1992.

„Este o onoare să fii implicat în aşa ceva”, a mai spus preşedintele american.

În film, Kevin - interpretat de Macaulay Culkin - este din nou separat de părinţii lui şi se luptă să-şi găsească drumul prin hotelul de lux. La un moment dat, îi cere indicaţii unui bărbat care poartă un pardesiu negru, lung şi o cravată roşie. "În jos şi la stânga", îi răspunde Trump.

Actorul Matt Damon a afirmat într-un interviu din 2017 că omul de afaceri permite realizarea filmărilor în clădirile sale, atât timp cât primeşte la rândul său un rol scurt.

Astfel, Trump figurează în distribuţia a aproximativ 20 de filme şi seriale, printre care se numără „Zoolander” şi „Sex and the City”.

Trump Speaks to US Troops on Christmas Eve
Opinia ta contează. Comentează!