Jurnalul orei 19, 29 Martie
Jurnalul orei 19:00 29 martie 2022, 22:31 | 1603

Prezentat de Vasile Luchianu

Cele mai importante titluri ale ediției:

Fostul șef al Serviciului de Informații și Securitate, Vasile Botnari, supranumit „mâna dreaptă a lui Plahotniuc” a ajuns după gratii. Acesta a scăpat doar cu amendă în dosarul răpirii profesorilor turci în 2018, dar trebuie explice acum prin ce căi a făcut rost de averea incredibilă pe care o are.

Tot pentru îmbogățire ilicită este cercetată și judecătoarea Tamara Chișca-Doneva, despre averea căreia Jurnal TV a relatat ieri. Astăzi, ofițerii CNA și cei de la SIS i-au percheziționat biroul, după avizul pozitiv dat în acest sens de CSM.

Au ucis mii de oameni și au distrus orașe întregi, iar acum încep retragerea, ambalând eșecul invaziei asupra Ucrainei în ceea ce negociatorul rus Medinski numește „cedare militară a Rusiei pentru a permite negocierilor să avanseze”. Detalii despre negocierile ruso-ucrainene de astăzi de la Istanbul.

La miezul nopții, prețul motorinei va depăși pentru prima dată în istoria Moldovei independente prețul benzinei. 27 de lei și 25 de bani va costa mâine un litru de motorină.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie