Meteo, 21 Decembrie
Meteo 21 decembrie 2022, 21:49 | 850

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi maximele se vor incadra intre plus unu si plus 6 grade, noaptea se vor inregistra minime de pana la minus 5 grade. Se prevede cer noros in toate localitatile si nu sunt anuntate precipitatii. Plus 4 grade se vor atesta la Chisinau, noaptea vor fi minus doua, vantul va sufla din sud-vest cu 9 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele se vor situa intre plus unu si plus doua grade, iar minimile vor indica minus 5, minus 4 grade Celsius. La Cahul si Comrat se vor inregistra plus 6 grade, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 0 grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 4 grade se vor inregistra la Bucuresti, Iasi si Cluj, unde se prevede cer variabil. Plus 8 grade anunta meterologii pentru orasele Timisoara si Constanta si va fi partial innorat. Plus 6 grade vor fi la Brasov si Craiova.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. Plus 18 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 13 la Madrid. Precipitatii sunt prognozate la Londra, Paris si Amsterdam, cu maxime de plus 11, plus 12 si respectiv plus 9 grade. Maxime de plus 16 grade se vor inregistra la Roma. Precipitatii sunt asteptate la Berlin. Plus 4 grade vor fi la Varsovia. In mare parte innorat va fi la Sofia, innorat la Kiev, cu maxime de pana la plus doua grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie