Jurnalul orei 17, 10 Octombrie
Jurnalul orei 17:00 10 octombrie 2022, 23:02 | 878

Prezentat de Vasile Luchianu

Autoritățile de la Chișinău au emis Cod galben de îngheț pentru localitățile din nord. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic, în orele nocturne şi ale dimineţii, temperatura va coborî până la minus 2 grade Celsius.

Republica Moldova vrea să coopereze cu Azerbaijanul în sectorul energetic și își dorește să negocieze un contract avantajos privind importul de gaze naturale din această țară. Este mesajul pe care i l-a transmis astăzi premierul Natalia Gavrilița președintelui azer, Ilham Aliyev. Șefa Guvernului de la Chișinău se află la Baku, în cadrul unei vizite oficiale de trei zile.

Într-un bloc de locuințe, cu nouă etaje, oamenii urcă și coboară... pe scări. Clădirea este fără lift și nu se știe când acesta va fi instalat. Cele aproximativ 30 de persoane au apelat la toți responsabilii și au colectat chiar bani, pentru a urgenta procesul. De vină ar fi dezvoltatorul imobiliar, care, potrivit locatarilor, a uitat să-și îndeplinească obligațiile. Acesta promite că va da o explicație săptămâna viitoare.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie