Meteo, 20 Februarie
Meteo 20 februarie 2024, 21:10 | 363

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri sunt asteptate temperaturi de pana la plus 10 grade ziua, pe timp de noapte minimele vor cobori pana la minus doua grade in nordul tarii. Meteorologii anunta ploi slabe in localitatile nordice si cele centrale, in cele din sud cerul va fi noros. Plus 8 grade se vor inregistra la Chisinau ziua, noaptea mercurul din termometre va cobori pana plus un grad. Temperaturile maxime vor oscila intre plus 5 si plus 6 grade in localitatile nordice, in cele sudice acestea se vor situa intre plus 9 si plus 10 grade.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. La Bucuresti, Timisoara si Craiova se vor inregistra maxime de pana la plus 12 grade. Plus 9 grade vor indica termonetrele la Iasi si la Constanta, cerul va fi variabil. Va ploua slab la Cluj si Brasov.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 21 de grade se vor inregistra la Lisabona, plus 16 la Madrid. Innorat va fi la Londra si la Paris, maximele nu vor depasi plus 14 grade. Meterorologii anunta ploi slabe la Amsterdam. Insorit va fi la Roma. Plus 10 grade vor fi la Viena, plus 8 la Berlin. Cerul va fi noros la Kiev. La Atena va fi partial innorat.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie