Igor Dodon se bucură de o vacanță cu familia la Bodrum, destinație de lux din Turcia
Politic 28 iulie 2021, 15:49 | 55779

Liderul PSRM, Igor Dodon, care a lipsit de la ședința de constituire a noului legislativ, a plecat în vacanță, cu familia la Bodrum, destinație de lux, supranumită ”Saint-Tropez-ul Turciei”. Presa scrie că fostul președinte s-a cazat la un hotel, unde costul unui sejur pornește de la 5000 de euro. Sursele noastre susțin că Dodon și familia și-au cumpărat bilete într-o singură direcție, fără retur.

Potrivit surselor Jurnal TV, pe 20 iulie, Igor Dodon împreună cu familia au trecut prin Sala Delegațiilor Oficiale a Aeroportului din Chișinău și au zburat spre Bodrum, Turcia. Din acest motiv, fostul președinte a lipsit de la ședința de constituire a noului parlament. Ei și-au cumpărat bilete într-o singură direcție.

Presa de la Chișinău a scris că Dodon se odihnește la un hotel luxos, unde, potrivit site-urilor de specialitate, costul unui sejur pornește de la cinci mii de euro, adesea fiind invitați interpreți cu renume din Federația Rusă. Mâine de exemplu, va evolua rapperul Egor Kreed, pe care Dodon l-a primit acum trei ani la Președinție. Serviciul de presă al socialiștilor nu ne-a răspuns pentru o reacție.

Anterior, Ziarul de Gardă a publicat fotografii despre o serie de vacanțe de lux de care a beneficiat familia Dodon în ultimul deceniu: Maldive, Seychelles, Dubai sau o vilă exclusivistă de pe teritoriul unuia dintre cele mai luxoase hoteluri de pe malul Mării Egee, resort gestionat de familia procurorului general al Rusiei, Iurii Chaika.

Potrivit declarațiilor de avere, conturile lui Igor Dodon au fost alimentate, oficial, în ultimii 15 ani, doar din bugetul de stat.

Opinia ta contează. Comentează!
LIVE