Jurnalul orei 19, 26 Septembrie
Jurnalul orei 19:00 26 septembrie 2022, 20:51 | 829

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Guvernul va verifica gradul de pregătire a Republicii Moldova pentru un eventual „incident nuclear”. Solicitarea vine din partea șefei statului, Maia Sandu, și a fost făcută după ședința Consiliului Suprem de Securitate. Ce a stat la baza deciziei, vă spunem în câteva clipe.

2. Mobilizarea militară în Rusia decurge cu abateri și incidente. Un rus și-a dat foc pentru că nu vrea să lupte în Ucraina, un bărbat l-a împușcat pe șeful comisiei de recrutare, iar protestele față de decretul lui Putin continuă.

3. Principalul suspect în cazul omorului de la Strășeni, Dorin Stratulat, ar putea fi extrădat din România, acolo unde a fugit imediat după ce ar fi comis crima. Autoritățile de la București au acceptat extrădarea, însă avocații lui Stratulat urmează să conteste decizia.

4. Pe întâi și două octombrie, Piața Marii Adunări Naționale se va transforma într-un orășel al vinului și va aduna 86 de vinării din Republica Moldova. Cu ce premiere vine ediția din acest an a Zilei Vinului vă spunem imediat.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie