Jurnalul Sportiv, 15 Octombrie
Sport 15 octombrie 2021, 21:21 | 1015

Conor McGregor a pierdut ultimele două lupte prin knockout tehnic, dar irlandezul nu pare prea afectat. Fostul campion mondial din MMA a fost declarat de publicația Forbes cel mai bine plătit atlet al anului 2021, având în total o avere aproximată la 160 de milioane de euro. Ultima achiziție a excentricului sportiv este un iaht de lux, realizat de producătorul italian Lamborghini în colaborare cu Tecnomar.

Tunisianca Ons Jabeur și iberica Paula Badosa s-au calificat în această dimineață în semifinalele turneului de la Indian Wells. Jabeur a trecut de estona Anett Kontaveit, scor 7-5, 6-3. Sportiva din Tunisia scrie istorie, fiind prima jucătoare arabă care va intra în Top 10 WTA. Mai mult, este primul sportiv arab din tenis aflat între primii zece din lume, atât la feminin, cât şi la masculin.

Ronaldo a câștigat "lupta" cu Tyson Fury pentru supremația din Manchester! Fury declara, mai în glumă sau mai în serios, că Manchester nu este un oraș suficient de încăpător pentru două superstaruri precum el și Cristiano Ronaldo. Pugilistul a spus recent că visează să lupte într-un meci de box pe Old Trafford, stadion cu o capacitate de 76,000 locuri.

Noua eră începută de Barcelona în această vară, odată cu plecarea lui Leo Messi, ar putea să aibă parte de mai multe vești bune. Catalanii sunt cu ochii pe 3 fotbaliști de la Chelsea, ale căror contracte cu gruparea londoneză expiră în vara lui 2022. Tinerii promovați mai mult forțat de Barcelona în acest start de sezon încep să-și arate valoarea.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie