Zece ani de activitate a companiei Mikro Kapital Moldova vorbește despre succes și încrederea clienților
Advertorial 17 mai 2023, 11:08 | 1365

Zece ani de activitate a companiei Mikro Kapital Moldova vorbește despre succes și încrederea clienților. În timp, compania de microfinanțare a demonstrat relații bazate pe sinceritate și transparență, importante în raport cu clienții săi.

Aniversarea celor 10 ani de activitate a fost sărbătorită alături de clienții, partenerii și fondatorii companiei. Iar cei mai fideli clienți au oragnizat o expoziție cu produsele obținute în rezultatul colaborării cu Mikro Kapital Moldova.

Vincenzo TRANI, FONDATORUL GRUPULUI MIKRO KAPITAL, PRESEDINTELE CONSILIULUI DE ADMINISTRATIE MIKRO KAPITAL MOLDOVA: „Primul motiv al succesului nostru este bineînțeles echipa bună, iar a doua componentă a succesului este întodeauna încrederea.”

Johannes FEIST, DIRECTOR GENERAL GRUPUL MIKRO KAPITAL: „Oamenii de aici sunt atât de motivați și au o cultură atât de bogată și resurse atât de bogate încât este foarte clar că există un spirit pentru o activitate antreprenorială care are potențialul de a crește puterea noastră și noi vrem să ne aducem mica noastră contribuție la acest lucru.”

Prin acordarea creditelor, în cei 10 ani de activitate, Mikro Kapital Moldova a adus aportul în dezvoltarea economică a peste 10.000 mii de antreprenori mici si mijlocii.

Sergiu TURCANU, DIRECTOR GENERAL MIKRO KAPITAL MOLDOVA: „Avem clienți din agricultură care pregătesc pâinea noastră cea de toate zilele. Avem clienți din domeniul comerțului, cei care produc. Noi suntem alături de ei și noi ii susținem financiar atunci când ei decid să se extindă.”

Tatiana CRUTCO, MARKETING MANAGER MIKRO KAPITAL MOLDOVA: „Astăzi împreună cu clienții și partenerii noștri sărbătorim această frumoasă sărbătoare. Succesul clienților noștri este succesul nostru și invers.”

Angela SOBOL, PRODUCATOR FULGI DE CEREALE RONTI: „În industria alimentară, este necesar utilaj mult, de aceea Mikro Kapital ne-a oferit șansa de a ne automatiza linia de producere. Datorită acestor credite, noi am achizitionat unele utilaje care ne-au ușurat munca.”

Tatiana FRECAUTEANU, COMPANIA II FRECAUTEANU NICOLAE: „Cel mai mult la ei ne-a placut siguranța, sinceritatea și rapiditatea lor.”

Opinia ta contează. Comentează!