Jurnalul Sportiv, 10 August
Sport 10 august 2022, 21:08 | 529

Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu s-a calificat în play-off-ul UEFA Champions League după ce a trecut de Sturm Graz, scor general 3-1. Formația ucraineană a câștigat meciul tur cu 1-0, însă în returul de la Graz s-a văzut condusă după doar 27 de minute, rezultat care s-a menținut până la finalul celor 90 de minute de joc.

Scandal în Statele Unite din cauza interzicerii lui Novak Djokovic la US Open. Situația sportivului sârb continuă să provoace diferențe de opinii în Statele Unite, iar de multe ori discuțiile degenerează și duc la un adevărat scandal. Din circuitul ATP, Nole a primit susținere de la John Isner, sportivul american susținând că e nevoie de prezența sârbului la US Open, anunță presa.

Un nou bolid, la volanul căruia Michael Schumacher a concurat, este scos la vânzare de familia sa. Ferrari F300 este monopostul cu care septuplul campion mondial a concurat doar de 4 ori în 1998 și a câștigat toate aceste curse. Totul se întâmpla în perioada marii sale rivalități cu Mika Hakkinnen.

Galezul Ryan Giggs a compărut pe 8 august în faţa Curţii de Justiție din Manchester, în prima zi a procesului de violenţe fizice şi psihologice împotriva fostei sale partenere, Kate Gerville, şi asupra sorei acesteia, Emma Gerville. Incidentele s-au produs pe 1 noiembrie 2020, atunci când Giggs a fost arestat şi apoi eliberat pe cauţiune.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie