Patrula Jurnal TV, 31 Ianuarie

Prezentată de Vlad Marcoci

Legea e lege. Indiferent dacă e bună sau rea și trebuie respectată. Nu și pentru unii funcționari de la Chișinău. Vorbim despre membrul Consiliului de Administrație a Comisiei Naționale a Pieței Financiare, Victor Captari, care fiind condamnat, continuă să dețină o funcție publică. El a fost implicat într-un accident rutier produs pe 29 aprilie 2017 în urma căruia a decedat un adolescent în vârstă de 14 ani. Impactul a avut loc în localitatea de baștina a funcționarului, Costiceni, din Noua Suliță, regiunea Cernăuți. Urmează o investigație marca Jurnal TV.

Documentele confirmă. Afacerile cu droguri sunt controlate de către unii ofițeri superiori din Chișinău. Noi am pornit o investigație, după ce am intrat în posesia unor imagini video cu doi ofițeri în abordarea subiectului. Deși sunt bănuiți că ar fi condus o grupare criminală, care se ocupa cu traficul de droguri, în special heroină, ambii au scăpat de pedeapsă și au ocupat funcții importante în structurile de forță.

Zăpada de acum câteva zile a dat mari bătăi de cap șoferilor, pietonilor și autorităților, dar, cel mai mult, salvatorilor, care au fost nevoiți să muncească toată noaptea la deblocarea și tractarea automobilelor întroienite. O femeie însărcinată nu reușea să ajungă la maternitatea din Căușeni. Ea a fost ajutată de salvatori să ajungă la spital cât mai rapid, iar în mai puțin de o oră a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos. Tot din cauza zăpezii, peste o sută de școli și grădinițe au fost închise. Respectiv, au fost suspendate și mai multe curse pentru transportarea copiilor. Aproape trei mii de elevi nu au ajuns la ore.

Opinia ta contează. Comentează!