Meteo, 15 Aprilie
Meteo 15 aprilie 2024, 21:14 | 216

Prezentat de Felicia Jenunchi

Ne bucuram de vreme frumoasa si temperaturi inalte pana marti inclusiv, pentru ca de miercuri se raceste treptat si vor fi asteptate si ploi. Maine, 16 aprilie va fi deosebit de cald, temperaturile vor oscila intre plus 25 si plus 30 de grade, pe timp de noapte termometrele vor indica minime de pana la plus 10 grade. In capitala se vor inregistra plus 27 de grade. Sunt asteptate ploi slabe in localitati ca Briceni si Soroca.

Temperaturi ridicate anunta meteorologii si pentru orasele Romaniei. Plus 30 de grade se vor inregistra la Bucuresti si la Craiova, unde se prevede cer variabil. 28 de grade vor fi la Iasi si la Constanta, 24 la Timisoara.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 25 de grade se vor inregistra la Lisabona, plus 27 la Madrid. Partial innorat va fi la Londra si Paris, cu temperaturi de pana la plus 12 si plus 14 grade Celsius. Precipitatii vor fi la Amsterdam, cu plus 11 grade. Se prevede cer variabil la Roma, cu maxime de pana la plus 22 de grade. Va ploua la Viena si la Berlin. Precipitatii sunt anuntate la Kiev. 26 de grade vor indica termometrele la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie