Meteo, 18 Decembrie
Meteo 18 decembrie 2023, 23:14 | 299

Prezentat de Felicia Jenunchi

În aceasta saptamana sunt asteptate maxime de pana la plus 13, plus 14 grade, iar pe timp de noapte se vor inregistra temperaturi de pana la zero grade. Maine, 19 decembrie, in capitala se vor inregistra temperaturi de pana la plus 8 grade, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 3 grade, vantul va sufla in direcția cu sud-vestică rafale de 18 kilometri la ora. In regiunea de nord a republicii vor fi plus 5, plus 6 grade. In localitatile sudice temperaturile maxime se vor situa in jurul valorilor de plus 9, plus 10 grade.

In Romania maximele termice se vor situa intre plus 4 si plus 9 grade. Plus 9 grade se vor inregistra la Bucuresti, Timisoara si Craiova. Cu un grad mai rece va fi la Brasov. 8 grade vor fi in termometre la Iasi, 4 la Cluj.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 13 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 10 la Madrid. Va ploua in orasele Londra, Paris si Amsterdam, maximele nu vor depasi plus 12, plus 9 si plus 10 grade. Partial innorat va fi la Roma si la Viena. Va ploua la Berlin. Insorit la Atena. Iar la Kiev termometrele vor indica plus 5 grade ziua.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie