O copilă de patru ani din New York, dispărută fără urmă în iulie 2019, a fost găsită într-o cameră secretă
Externe 16 februarie 2022, 20:14 | 1059

Caz bizar în Statele Unite ale Americii. O fetiță dispărută din 2019 a fost găsită de poliție, acuzați de răpire fiind părinții biologici și bunicul. Copila acum are șase ani, scrie presa de peste ocean.

Paislee Shultis este din New York și avea patru ani când a dispărut fără urmă. Acum a fost găsită într-o cameră secretă, umedă și întunecoasă, improvizată sub scara ce duce în subsolul casei.

JOSEPH SINAGRA, Departamentul de poliție Saugerties: "Pot doar să presupun, în baza acestui spațiu, a modului în care arată, faptul că are pături, un ursuleț de pluș, modul în care arată acolo denotă că sunt de ceva vreme."

Vecinii susțin că nu au văzut în tot acest timp vreun copil în zonă.

În 2019, Paislee Shultis a fost dată dispărută, existând suspiciuni de răpire. Pe atunci, părinții ei, care însă din motive neclare nu dețin custodia fetiței, au fost principalii suspecți. Anchetatorii nu au descoperit probe incriminatoare, astfel că pista a fost abandonată. Acum poliția din Saugerties a obținut un mandat de percheziție pentru o locuință din oraș, după ce a primit mai multe informații potrivit cărora fetița ar fi fost văzută acolo. Proprietarul casei a negat că ar avea vreo informație despre locul în care s-ar afla aceasta atunci când detectivii i-au bătut la ușă. După o oră de căutări Paislee a fost găsită, fiind ascunsă împreună cu mama ei. Fetița a fost dusă la spital, unde medicii au constatat că era într-o stare bună de sănătate. Ancheta în acest caz este abia la început, detectivii fiind în fața unei povești încâlcite.

Opinia ta contează. Comentează!