„Gustar” vine cu surprize
Social 7 iunie 2023, 17:41 | 445

Gustar Music Festival va fi găzduit în acest an de amfiteatrul natural din Rezervația ”Orheiul Vechi”, în perioada 18-20 august. Cu o tradiție îndelungată în promovarea culturii și diversității, evenimentul promite să fie unul memorabil.

Potrivit organizatorilor, pe parcursul celor trei zile de festival, pe scenă vor evolua mai mulți artiști renumiți precum Kalush Orchestra, Goran Bregović, Trupa Bosquito, Elena Gheorghe, Vali Boghean Band, Trio Mandili, Minelli și mulți alții. Ediția din acest an festivalului va avea un concept nou - oaspeții vor avea parte de muzică live, expoziții și posibilitatea de a participa la ateliere și cursuri de măiestrie. Lumea se va bucura și de aspectul gastronomic al evenimentului. Vor fi multe bucate tradiționale și vin.

Considerat drept unul dintre cele mai apreciate evenimente culturale, Gustar Music Festival este organizat de Sens Music în parteneriat cu Rezervația Cultural Naturală ”Orheiul Vechi”. Festivalul s-a desfășurat pentru prima oară în 2010 și de atunci atrage mii de vizitatori și multe vedete internaționale.

Opinia ta contează. Comentează!