Image-Description
Bregović ar vrea să-şi cumpere o casă în Crimeea ocupată de Rusia
Externe 3 noiembrie 2019, 23:31 | 1596

Muzicianul şi compozitorul Goran Bregović, care se află în Crimeea pentru a susţine un concert, a declarat jurnaliştilor că se gândeşte să-şi cumpere o casă în peninsulă anexată de Rusia.

Cântăreţul balcanic a sosit, duminică, la Simferopol şi aceasta nu este prima oară când vine în Crimeea.

„Tocmai ce am sosit, atmosfera este frumoasă şi simt deja miros de grătar. Mă gândesc să-mi cumpăr o casă aici cât timp preţurile sunt mici”, a declarat Goran Bregović jurnaliştilor.

La întrebarea unde mai exact în Crimeea doreşte să-şi cumpere o proprietate, Goran Bregović a răspuns că încă studiază zonele. Apoi, muzicianul a povestit ce cântece intenţionează să prezinte publicului şi s-a declarat convins că întregul său concert va fi unul distractiv, potrivit RIA „Novosti”.

Ministerul de Extern de la Kiev anunța că există motive pentru a-i aplica sancțiuni lui Bregović, însă, conform portalului Krîm.Realii muzicianul sârb n-a fost încă inclus în lista celor care creează pericol pentru securitatea națională a Ucrainei.

Totodată, artiștii străini care merg în Crimeea fără permisiunea Kievului încalcă legislația ucraineană. Astfel, o parte din artiștii care au concertat în Crimeea, anexată de ruși, au fost lipsiți de dreptul de a vizita Ucraina continentală, notează sursa citată

Opinia ta contează. Comentează!