Meteo, 13 Noiembrie
Meteo 13 noiembrie 2023, 20:38 | 298

Prezentat de Felicia Jenunchi

În aceasta saptamana vremea se raceste considerabil, astfel ca maximele nu vor depasi plus 13 grade, iar pe timp de noapte sunt asteptate temperaturi negative. Maine, 14 noiembrie, in capitala se vor inregistra temperaturi de pana la plus 11 grade, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus un grad. In regiunea de nord a republicii vor fi plus 8, plus 9 grade in termometre. In localitatile sudice temperaturile maxime se vor situa in jurul valorilor de plus 12, plus 13 grade.

In Romania maximele termice se vor situa intre plus 13 si plus 18 grade. 16 grade se vor inregistra la Bucuresti si la Timisoara. Cu un grad mai cald va fi la Craiova. Meteorologii anunta precipitatii la Cluj, vor fi 13 grade in termometre.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 20 de grade se vor inregistra la Lisabona, plus 17 la Madrid. Precipitatii sunt asteptate in orasele Paris si Amsterdam, maximele nu vor depasi plus 13 si plus 14 grade Celsius. La Londra sunt prognozate averse. Se prevede cer variabil la Roma. Precipitatii vor fi la Viena, Berlin si la Varsovia. In mare parte insorit va fi la Atena. Iar la Kiev termometrele vor indica plus 7 grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie