Meteo, 2 Mai
Meteo 2 mai 2024, 23:57 | 298

Prezentat de Felicia Jenunchi

Temperaturile maxime se vor situa intre plus 20 si plus 25 de grade Celsius, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 8 grade in nordul tarii. Meteorologii anunta cer noros in toate localitatile republicii, fara precipitatii. Plus 23 de grade se vor inregistra in capitala, noaptea minimele vor cobori pana la plus 11. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorilor de plus 20, plus 21 de grade.

Sa vedem care e starea vremii si in orasele Romaniei. Temperaturi de pana la plus 21 de grade se vor inregistra la Bucuresti si la Brasov, orase in care va fi innorat. Meteorologii anunta ploi la Timisoara si Craiova. Inoorat va fi la Cluj.

Sa urmarim prognozele meteorologilor si in capitalele europene. Plus 19 grade se vor inregistra la Lisabona, cu un grad mai cald va fi la Madrid. Meteorologii anunta ploi la Londra, averse la Amsterdam, cu maxime de pana la plus 14 grade. Se prevede cer variabil la Paris, cu plus 17 grade. Precipitatii sunu asteptate la Roma si la Viena, la Berlin vor fi furtuni. Se prevede cer variabil la Kiev. Plus 25 de grade cu soare vor fi la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie