Meteo, 9 Mai
Meteo 9 mai 2024, 20:52 | 209

Prezentat de Felicia Jenunchi

Temperaturile maxime se vor situa intre plus 17 si plus 22 de grade Celsius, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 3 grade in nordul tarii. Meteorologii anunta cer variabil in toate localitatile republicii, fara precipitatii. Plus 20 de grade se vor inregistra in capitala, noaptea minimele vor cobori pana la plus 6. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorilor de plus 17, plus 18 grade.

Sa vedem care e starea vremii si in orasele Romaniei. Temperaturi de pana la plus 21 de grade se vor inregistra la Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara. Meteorologii anunta averse la Timisoara. Cei din Constanta vor avea parte de o zi cu soare.

Sa urmarim prognozele meteorologilor si in capitalele europene. Plus 27 de grade se vor inregistra la Lisabona, plus 29 la Madrid. Se prevede cer variabil la Londra, Paris si Amsterdam, cu maxime de pana la plus 23, plus 24 si plus 19 grade. In mare parte insorit va fi la Roma, cu plus 26 de grade. Plus 22 de grade anunta meteorologii pentru Viena si Berlin. Se prevede cer variabil la Kiev. Plus 19 grade cu ploi vor fi la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie