Meteo, 7 Mai
Meteo 7 mai 2024, 21:44 | 228

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri sunt asteptate temperaturi de pana la plus 20 de grade ziua, pe timp de noapte minimele vor cobori pana la plus 8 grade in nordul tarii. Meteorologii anunta o zi cu cer noros in localitatile nordice, variabil in cele de centru, iar la sud sunt prognozate ploi slabe. Plus 18 grade se vor inregistra la Chisinau ziua, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 11 grade. Maximele vor oscila intre plus 15 si plus 16 grade in orasele nordice, plus 19, plus 20 vor fi in cele sudice.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. In capitala se vor inregistra maxime de pana la plus 21 de grade, cerul va fi acoperit. Meteorologii anunt ploi pentru orasele Cluj, Timisoara si Craiova. Innorat va fi la Iasi.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 29 de grade se vor inregistra la Lisabona, plus 26 la Madrid. Se prevede cer variabil la Londra si la Paris, cu temperaturi de pana la plus 21 si plus 19 grade. Innorat va fi la Amsterdam, maximele nu vor depasi plus 15 grade. La Roma sunt anuntate averse. Plus 14 grade vor fi la Viena, plus 19 la Berlin. Insorit va fi la Kiev, iar la Atena partial innorat.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie