Jurnalul orei 19, 26 Decembrie
Jurnalul orei 19:00 26 decembrie 2023, 20:25 | 901

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Republica Moldova se confruntă cu o campanie de influență prorusă de amploare pe Facebook, cu investiții de sute de mii de euro. Asta arată o investigație a publicației franceze „Le Monde”, care a luat în vizor inserărările plătite pe rețeaua de socializare.

Chișinăul intră în noul an fără un buget aprobat. Ședința extraordinară a Consiliului municipal, convocată la inițiativa Partidului Acțiune și Solidaritate, a eșuat din lipsă de cvorum. Ce spun consilierii care au venit la ședință, dar și primarul Ion Ceban, aflați la știri!

Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor cer procurorilor să investigheze conducerea țării pentru „trădare de patrie și exces de putere” la numirea noului guvernator al Băncii Naționale, Anca Dragu. Care a fost reacția celor de la guvernare, vă spunem în câteva minute!

Cinci persoane, patru adulţi şi un copil, au murit azi dimineață, în localitatea Tohani din județul Prahova. Un incendiu puternic a izbucnit la pensiunea „Ferma Dacilor”, în care se aflau 26 de persoane. 18 oameni au reușit să se salveze singuri.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie