Image-Description
Ion Ceban, prins cu mâța-n sac. Primăria București neagă că l-ar fi invitat în Capitala României
Politic 5 decembrie 2019, 10:39 | 7674

Primăria Municipiului București neagă informația potrivit căreia primarul socialist al Chișinăului, Ion Ceban, ar fi fost invitat de Gabriela Firea la București.

„Referitor la informatiile care circula in spatiul public potrivit carora Primarul General, Gabriela Firea, l-ar primi la Bucuresti, in cadrul unei vizite oficiale, pe primarul orasului Chisinau, Ivan Ceban, va informam ca Primarul General, Gabriela Firea, NU are in program nici o intalnire cu acesta”, a precizat Primăria Bucreștilor, citată de G4Media.ro

Amintim că, la începtul acestei săptămâni, Ion Ceban adirma, într-o emisiune la TV8, că ar fi fost invitat la București de primarul Gabriela Firea.

„O să merg în viitorul cel mai apropiat, să știți. La Kiev plec pe data de 6-7. Încă mai discutăm. Eu am o invitație de la doamna Firea, să știți. Urmează să stabilim data, perioada și componența delegațiilor”, spunea Ceban.

Menționăm, de asemenea, că prima sa vizită în calitate de primar al Chișinăului, Ion Ceban a făcut-o la Moscova, la invitația edilului capitalei ruse, Serghei Sobeanin.

Opinia ta contează. Comentează!