Comercializau droguri din UE
Social 12 martie 2024, 20:11 | 266

O femeie s-a aruncat în gol de la etajul 14 al unui bloc de locuințe din Chișinău. Pe corpul neînsuflețit al victimei nu au fost găsite urme de moarte violentă. Urmează detalii și alte știri.

Doi concubini din Chișinău au fost reținuți, suspectați că au adus în Republica Moldova droguri din Uniunea Europeană. Potrivit procurorilor PCCOCS, substanțele interzise ar valora pe piața neagră până la 600 de mii de lei. În cadrul perchezițiilor la domiciliul făptașilor, procurorii au ridicat marijuana de calitate superioară, de 30 mii lei, cântare, carduri bancare de pe care au fost efectuate tranzacții în interesul grupului criminal organizat, mijloace bănești și telefoane mobile folosite la comiterea infracțiunii. Cei doi au câte 22 de ani. Anterior au fost judecați pentru furt însă fără executare reală a pedepsei. La solicitarea procurorilor, bărbatul a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, iar femeia – în arest la domiciliu, pentru același termen. Investigațiile continuă.

Un cuplu din satul Țareuca, raionul Rezina, a fost la un pas de tragedie, după ce a aprins focul în sobă și nu a respectat regulile de siguranță. La fața locului au intervenit salvatorii, care l-au evacuat pe proprietar, un bărbat de 73 de ani, cu semne vizibile de intoxicație. Soția acestuia, de 69 de ani, a ieșit din casă, fiind ajutată de vecini, până la intervenția pompierilor. Potrivit IGSU, în locuință nu s-a produs niciun incendiu. Viața celor doi este în afara oricărui pericol. Salvatorii îi îndeamnă pe cetățeni să verifice bine starea sobelor înainte de utilizare și să aerisească periodic încăperile unde are loc arderea.

O femeie originară din Ucraina s-a aruncat în gol de la etajul 14 al unui bloc din Chișinău. Cazul a avut loc pe 11 martie, în sectorul Buiucani. Potrivit ofițerului de presă al Poliției Chișinău, Natalia Stati, pe corpul neînsuflețit al victimei nu au fost găsite urme de moarte violentă, decât cele caracteristice căderii de la înălțime. Oamenii legii au discutat cu soțul femeii, care a spus că în ultima perioadă aceasta era în depresie, dar ce a făcut-o să recurgă la așa gest, nu cunoaște. Cadavrul a fost dus la Centrul de medicină legală. Pe caz a fost inițiată o anchetă.

Opinia ta contează. Comentează!