Meteo, 26 Februarie
Meteo 26 februarie 2024, 21:33 | 326

Prezentat de Felicia Jenunchi

În aceasta saptamana se vor inregistra maxime de pana la plus 15 grade, meteorologii anunta zile cu cer variabil si fara precipitatii. Maine, 27 februarie, temperaturile vor oscila intre plus 10 si plus 15 grade, pe timp de noapte termometrele vor indica minime de pana la minus doua grade in nordul tarii. In capitala se vor inregistra plus 13 grade, zero grade vor fi noaptea. In localitatile nordice termometrele vor indica plus 10, plus 11 grade, in cele sudice vor fi plus 14, plus 15.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 14 grade se vor inregistra la Bucuresti, va fi in mare parte innorat. Plus 15 grade vor fi in termometre la Brasov si la Craiova. Maxime de pana la plus 8 grade vor fi la Constanta.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 14 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 11 la Madrid. Se prevede cer noros la Londra si Paris, cu temperaturi de pana la plus 7 si plus 9 grade. 9 grade vor fi la Amsterdam. Meteorologii anunta ploi la Roma. Innorat va fi la Viena si la Berlin. Meteorologii anunta maxime de pana la plus 7 grade la Kiev. Cerul va fi variabil la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie