Meteo, 30 Noiembrie
Meteo 30 noiembrie 2023, 20:27 | 344

Prezentat de Felicia Jenunchi

Maine, in prima zi de iarna, maximele termice se vor situa intre minus unu si plus 10 grade Celsius, pe timp de noapte mercurul din termometre va cobori pana la minus 3 grade in nordul tarii. Meteorologii anunta ploi slabe in localitatile nordice, in cele centrale si de sud cerul va fi innorat. Plus 8 grade se vor inregistra in capitala, noaptea minimele vor cobori pana la zero grade. In localitatile nordice maximele vor oscila intre minus unu si plus 4 grade, in cele sudice vor fi plus 9 si plus 10 grade.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 13 grade se vor inregistra la Bucuresti si la Cluj. 14 grade vor fi in orasele Iasi si Brasov. Meteorologii au prognozat precipitatii la Timisoara, cu plus 18 grade Celsius.

Sa urmarim prognozele meteorologilor si in capitalele europene. Plus 14 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 11 la Madrid. Insorit va fi la Londra, maximele nu vor depasi plus 5 grade. Se prevede cer variabil la Paris si Amsterdam, vor fi plus 3 grade si plus un grad. Precipitatii sub forma de ploaie si zapada sunt asteptate la Viena. Innorat va fi la Varsovia. Se prevede cer variabil la Atena. Plus un grad va fi la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie