Meteo, 28 Noiembrie
Meteo 28 noiembrie 2023, 22:41 | 375

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri sunt asteptate maxime de pana la plus 2 grade, pe timp de noapte minimele vor cobori pana la minus 5 grade in nordul tarii. Se prevad ninsori slabe și vânt puternic in toate localitățile republicii. Zero grade se vor inregistra la Chisinau pe timp de zi, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la minus doua. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorilor de minus 2, minus 3 grade, in cele sudice acestea se vor situa intre plus un grad și plus doua grade, vor fi zero și minus un grad noaptea.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 8 grade se vor inregistra in capitala. Cu un grad mai rece va fi la Constanta. Precipitații sub forma de zăpada sunt asteptate la Brașov. Plus un grad va fi la Cluj.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 19 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 14 la Madrid. Innorat va fi la Londra si la Paris, maximele nu vor depasi plus 6 grade Celsius. Se prevede cer variabil la Amsterdam, cu plus 5 grade. La Roma vor fi plus 15 grade. Innorat va fi la Viena. Precipitatii sub forma de zăpada sunt asteptate la Berlin. Plus un grad se va înregistra la Kiev. La Atena va fi parțial innorat.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie