Jurnalul orei 17, 22 Martie
Jurnalul orei 17:00 22 martie 2023, 20:49 | 587

Prezentat de Vasile Luchianu

Problema câinilor vagabonzi, care hoinăresc în voie prin Chișinău, pare să fie una fără soluții. Mulți oameni se tem să iasă la plimbare, sper exemplu, pe aleea din strada Alba Iulia, unde maidanezii se adună în haite. Copiii sunt și mai înfricoșați. Autoritățile municipale dau asigurări că situația va fi schimbată în următoarele săptămâni.

Carburanții se ieftinesc în continuare. Mâine, șoferii vor scoate din buzunar 21 de lei și 42 de bani pentru un litru de motorină, cu 13 bani mai puțin decât astăzi. Se ieftinește și benzina. Un litru va costa mâine 24 de lei și 52 de bani, cu cinci bani mai puțin. Cantitățile de carburanți sunt suficiente pentru a acoperi necesitățile consumatorilor, anunță ANRE.

Arheologii au început lucrările de cercetare a caldarâmului de pe strada 31 August, descoperit săptămâna trecută în timpul lucrărilor de reparație. Munca este anevoioasă, pentru că e nevoie să fie scoase toate straturile de asfalt, așternute peste pavaj de-a lungul anilor. Dar potențial există, spun experții. Caldarâmul s-a păstrat foarte bine. Anume din acest motiv apar tot mai multe discuții privind transformarea porțiunii în pietonală.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie