Jurnalul orei 19, 9 August
Jurnalul orei 19:00 9 august 2023, 20:37 | 962

Prezentat de Vasile Luchianu

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Principalul suspect în omorul minorei dispărute într-un sat din raionul Râșcani și-a recunoscut vina. Procurorii cer mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele tânărului de 21 de ani. Fratele acestuia, care, la fel, a fost a fost reținut ieri, a fost eliberat. Cadavrul copilei a fost depistat în șopronul unei case nelocuite, în apropiere de locuința sa.

2. Penitenciarul numărul 17 din Rezina e singura închisoare din Republica Moldova unde își ispășesc pedeapsa cei care au fost condamnați la detenție pe viață. Sunt persoane care au comis infracțiuni extrem de grave. Echipa Jurnal TV a filmat viața de după gratii, alături de cei mai periculoși deținuți. Imagini și detalii, în câteva clipe!

3. Judecătoarea Liubovi Brânza, vizată în așa-numitul dosar al magistraților, revine în sistem. Decizia a fost luată de plenul Consiliului Superior al Magistraturii în ședința de astăzi.

4. Italia oferă taxi gratis pentru șoferii băuți care ies din discoteci în serile de weekend. Totul - pentru a evita accidentele rutiere produse din cauza șoferilor care merg la cluburile de noapte, consumă alcool, iar apoi urcă la volan.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie