Jurnalul orei 17, 26 Martie
Jurnalul orei 17:00 26 martie 2024, 21:04 | 431

Prezentat de Vasile Luchianu

Licitația pentru spațiile comerciale de la Aeroportul Chișinău a fost prelungită cu încă 15 zile. Anunțul a fost făcut de reprezentanții aerogării și de către ministrul Infrastructurii, Andrei Spânu. Se întâmplă după ce ieri, 25 martie, a expirat termenul de depunere a ofertelor, timp în care a fost depus un singur dosar de participare.

Sezonul actual de încălzire, care în scurt timp ar putea lua sfârșit, a fost unul greu. Este opinia mai multor locuitori ai Chișinăului, care ne-au mărturisit că deseori, din decembrie încoace, erau la limită cu banii pentru facturi. „Pensiile și salariile sunt prea mici”, afirmă oamenii cu amărăciune.

Consiliul Superior al Magistraturii a acceptat raportul Comisiei de evaluare externă a judecătorilor Adrian Cerbu și Diana Stănilă. Aceștia urmează a fi înscriși în cursa pentru funcția de judecător la Curtea Supremă de Justiție. Concursul propriu-zis urmează să fie organizat după finalizarea examinării rapoartelor tuturor candidaților, spun membrii CSM. Este o condiționalitate a Uniunii Europene în parcursul de aderare a Republicii Moldova la blocul comunitar.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie